Σάββατο 18 Ιουλίου 2009

Ολυμπιακός – Μπόχουμ 3-3


Όσο έπαιζαν οι μικροί, ο Ολυμπιακός έκανε πλάκα με την Μπόχουμ. Όταν μπήκαν οι θεωρητικά βασικοί, τότε έπαθαν την πλάκα τους οι φίλοι των «ερυθρολεύκων». Το 3-1 του πρώτου ημιχρόνου μετατράπηκε σε 3-3 και ο κόσμος προβληματίστηκε, κυρίως για τα κενά στην άμυνα.

Έλειπε, βέβαια, ο Όλοφ Μέλμπεργκ στα πρώτα 45 λεπτά, αλλά κι όταν μπήκε ο Σουηδός, το πρόβλημα παρέμεινε άλυτο. Διότι το δημιουργούσε η κακή ημέρα του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος ήταν μια διαρκής πηγή κινδύνων για τον Αντώνη Νικοπολίδη.
Για άλλη μία φορά, το μεγάλο κέρδος ήταν οι μικροί Σοϊλέδης, Νικλητσιώτης και κυρίως ο Μήτρογλου. Ο τελευταίος δείχνει αναγεννημένος και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την 11άδα!
Ο Κώστας Μήτρογλου πέτυχε χατ τρικ (3’, 20’, 24’), ενώ ο Σέστακ δύο φορές για την Μπόχουμ (8’ με πέναλτι, 67’). Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος πέτυχε αυτογκόλ στο 85’.
Οι «ερυθρόλευκοι», πάντως, έχασαν στο τέλος δύο σημαντικές ευκαιρίες να πάρουν τη νίκη. Ειδικά στο 89’ όταν ο Φερναντέζ απογειώθηκε και απέκρουσε το μονοκόμματο σουτ του Πάντου! Κι όπως λέει ο Γιώργος, ο περιπτεράς κάτω από το γατομέγαρο, εάν έμπαινε αυτό το γκολ, θα κατέρρεε μέσα σε μισή ώρα το youtube!

Κίτρινες: 44’ Μάλτριτζ, 90’ Σέστακ
ΜΠΟΧΟΥΜ: Φερνάντες, Μάλτριτζ, Νταμπρόβσκι, Κ. Φουξ, Φρέιερ (64’ Κόντσα), Γιόχανσον (64’ Επαλέ), Σέστακ, Κλίμοβιτς (63’ Χασεμιάν), Μαβράι, Πφέρντζελ, Όνο (64’ Αζάουα).ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ (46’ Πάντος), Κ. Παπαδόπουλος (46’ Μέλμπεργκ), Α. Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο (65’ Λεονάρντο), Λεντέσμα (46’ Ντουντού), Γ. Παπαδόπουλος (46’ Μαρέσκα), Ζαϊρί (46’ Τοροσίδης), Σοϊλέδης (46’ Νικλητσιώτης), Όσκαρ (58’ Ντάρμπισαϊρ), Μήτρογλου (46’ Ντιόγο).

Υ.Γ.: Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και όχι μόνο στο αυριανό φύλλο της Γάτας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου